web analytics

Hoofdmenu

Professionele stemacteurs vertellen in
Short Stories de beste korte luisterverhalen.

Overal op de wereld vertellen mensen elkaar verhalen. Het aantal korte verhalen, klassiek èn modern, is onuitputtelijk. De korte luisterverhalen op Short Stories worden verteld door professionele stemacteurs, er komen dagelijks nieuwe luisterboeken bij. Geniet van onze luisterboeken. Op elk moment van de dag. In de auto, in de trein, in het vliegtuig, op het strand, in de wachtkamer of in je bed.


Sonja Pourier: stemacteur, trainingsacteur, actrice en theatermaker.
‘Laat mijn stem je meenemen in een belevenis!”

Maurice Verschuuren: voice-over en stemacteur voor commercials, film, radio en TV. Voor 3FM, Yorin, Arrow Classic Rock, Q-Music, Radio 10 en Radio Veronica.

Peter van Eerdenburg: werkzaam in de media in verschillende disciplines. Als scenic artist in film, tv en fotografie, als “stem” in commercials, films, luisterboeken en short stories.

Eltjo Herder: presenteert een radioprogramma bij RTV Apeldoorn en spreekt als vrijwilliger boeken in bij Dedicon voor mensen met een leesbeperking.

Jan Bulinga: werkt al vele jaren als voice over / stemacteur. Verhalende teksten hebben mijn voorkeur.

Gerard Lodder: stemacteert in zijn functie als leerkracht al sinds het voorlezen op de basisschool. Verzamelt als “leesgek” alle drukken van Kees de Jongen.

Hans ten Berge: auteur, won een vijftal prestigieuze literaire prijzen waaronder de PC Hooftprijs 2006. Hij leest voor uit eigen werk, verhalen voor fijnproevers.

Ben Maasdam: mag zich, na tientallen jaren radio- en tv-werk, de nestor van de stemacteurs en voice overs noemen. Hij geeft master classes en begeleidt jong talent.

Sophie Vergeer: Er was eens… een stemacteur. Zij leeft samen met man en kinderen en houdt van zingen, dansen en vindt sprookjes vertellen fantastisch!

Marie-Annet Roosch: Stemacteur vanuit hart en ziel. Met een heldere, inlevende stem vertel ik je (een) verhaal.

Roel Fooij: “Spreken en taal is mijn passie, mijn leven en mijn business.”

Peter Lems: schrijver van kinderboeken, muzikale sprookjes, zanger en verhalen-verteller, eigen theaterproducties/vertelvoostellingen, voice-over en stemacteur.

Marga Vermeulen: is een ervaren stemacteur, nieuwslezer en presentator. Marga zal weinig moeite hebben om ook via onze media een trouwe en groeiende groep luisteraars aan zich te binden.


Er is altijd tijd voor een goed kort verhaal.